Schimba datele

Oferte

Descrierea Hotelului


Studio Nefeli este localizat in Skala Potamia, la nici 1 minut distanta de mare. Magazine, restaurante, taverne si cafenele...toate iti sunt la indemana atunci cand esti cazat la Studio Nefeli, asa ca nu trebuie sa iti faci griji ca nu vei gasi ceva pe gustul tau, atunci cand vei iesi seara la plimbare.
Website

http://www.studiosnefeli.gr


Tip de masa

Self-catering.


Categorie

3*


Facilitati camere

Chicineta complet utilata, TV, Minifrigider, Balcon,  AC (5 €/zi/camera – se achita la fata locului) , Prosoape, Grup sanitar cu dus, Uscator de par, Seif (1 €/zi/camera – se achita la fata locului), Internet wifi (gratuit).


Facilitati

Gradina, Gratar, Parcare. Se asigura curatenie o data pe sejur, precum si schimbarea lenjeriei si a prosoapelor.


Localizare

Studio Nefeli este localizat in Skala Potamia, la nici 1 minut (50 m) distanta de mare.


Descriere

Magazine, restaurante, taverne si cafenele?...toate iti sunt la indemana atunci cand esti cazat la Studio Nefeli, asa ca nu trebuie sa iti faci griji ca nu vei gasi ceva pe gustul tau, atunci cand vei iesi seara la plimbare.


Facilitati unitate de cazare

Unitatea de cazare pune la dispoziție o grădină cu grătar și parcare privată proprie. Vă puteți bucura de preparate tradiționale, la taverna proprie-Molos, situată lângă studio. 


Recomandare

De ce îți recomandăm această cazare? ✓ Situat aproape de mare; ✓ Seif în cameră; ✓ Tavernă proprie; ✓ Se află în portofoliul agenţie de 11 sezoane; ✓ Parcare privată.

harta-detail