Schimba datele

Oferte

Descrierea Hotelului


Situat in zona de sud a insulei Thassos , in statiunea Potos la aprox 45 km de Limenas – capitala insulei. Este amplasat chiar la strada principala ce inconjoara insula , la nici 2 min de centrul statiunii plin de magazine, taverne, supermarket-uri, patiserii si aprox 5 min fata de plaja.
Localizare

Meandros este situat în partea de sud a insulei Thassos, în stațiunea Potos, una dintre cele mai animate stațiuni de pe insulă, la aproximativ 150m față de cea mai apropiată plajă amenajată (umbrele și șezlonguri gratuite, consumația la bar fiind obligatorie). La 20m de studio se află zona cu magazine, taverne şi supermarket-uri.


Descriere

Meandros este un studio standard, format din 6 corpuri înconjurate de o grădină mare și frumos amenajată. Exteriorul alb-albastru al celor 6 clădiri vă integrează imediat în atmosfera specifică Greciei.


Recomandare

  De ce îți recomandăm această cazare? ✓ Camere spațioase; ✓ Studioul oferă prosoape; ✓ Unitate de cazare ideală pentru grupuri de prieteni; ✓ Dispune de gradină spaţioasă cu grătar, frumos amenajată.


Facilitati unitate de cazare

Studio Meandros are o grădină cu grătar, loc pentru depozitarea bagajelor și toaletă pentru schimbul de serie. Studioul nu oferă parcare.  


Tip de masa

Self - Catering / Mic dejun / Demipensiune 


Categorie

3*


Facilitati hotel

Gradina , Loc de parcare cu numar limitat , Internet wifi , Se asigura curatenie o data pe sejur, precum si schimbarea lenjeriei si a prosoapelor.


Facilitati camere

TV, AC (extra 5 €/zi) , Internet wifi , balcon , baie cu dus , uscator de par , prosoape , chicineta - dubla amplasata pe hol utilizata la 2 camere - exceptie facand o singura camera unde chicineta este la interior.


Localizare / Descriere

Situat in zona de sud a insulei Thassos , in statiunea Potos la aprox 45 km de Limenas – capitala insulei. Este amplasat chiar la strada principala ce inconjoara insula , la nici 2 min de centrul statiunii plin de magazine, taverne, supermarket-u


Website

http://www.studiosmeandros.gr

harta-detail

 
 

other-hotels-in-destination

Potos Hotel

Potos, Thassos, Grecia

de la 240.5 /pers

Hotel Notos deluxe suites

Potos, Thassos, Grecia

de la 397.5 /pers

Hotel Astir Notos

Potos, Thassos, Grecia

de la 355.5 /pers