Schimba datele

Oferte

Descrierea Hotelului


Studioul Dimitris este situat in centrul statiunii Kallithea, la numai 200m de plaja cu nisip.
Facilități camere

Camerele studioului sunt dotate cu chicinetă utilată, grup sanitar cu duș, balcon, TV LCD,  frigider, aer condiţionat (INCLUS în preț) și Internet Wi-Fi GRATUIT. Fiecare cameră are boiler care trebuie deschis de la siguranță pentru a putea beneficia de apă caldă. Curățenia se face doar la check in (pe perioada sejurului nu se asigură) și se asigură prosoape (care nu se schimbă până la check out).


Tip masă

Self-catering / Mic dejun / Demipensiune


Localizare

Studio Dimitris este localizat în centrul stațiunii Kalithea, la aproximativ 200 metri de plajă iar zona comercială cu magazine și taverne se află chiar la ieșirea din unitate.


Descriere

Dimitris este un studio de 3* standard, care oferă camere spațioase și luminoase, potrivit atât pentru cupluri, cât și pentru familii cu copii și chiar și pentru grupuri de turiști.


Recomandare

De ce îți recomandăm această cazare? ✓ Aer condiționat Gratuit ✓ Poziție excelenta, zona de magazine și tavern se afla la ieșire din unitate ✓ Camere spațioase  


Facilităţi unitate de cazare

Studio Dimitris pune la dispoziția oaspeților săi: cameră pentru bagaje, toaletă comună la parter.


Categorie

3*


Descriere / Localizare

Studioul se afla situat in centrul statiunii Kalithea, la doar 200 de metri de plaja si in apropiere de zona comerciala, de boemele strazi cu magazine, cafenele si taverne. Info pentru grupuri : distanta Dimitris - Eleni > 80m / Dimitris  - M


Facilitati unit. de cazare

Schimbarea lenjeriei si a prosoapelor o data pe sejur.


Dotari camere

Chicineta complet utilata, Grup sanitar cu dus, Balcon, AC (inclus in pret), TV, Minifrigider, Internet Wifi gratuit.  

harta-detail