Politica de confidentialitate

Actulizata azi 25.05.2018

Cine suntem ?

Prezentul site este proprietatea Societatii Comerciale VOYAGE C&B WORLD SERV SRL, cu sediul in PRAHOVA, COLCEAG, SAT INOTESTI, CUI 30025104, numar de ordine la Oficiul Registrului Comertului J29/517/2012 denumita in continuare Agentia.

Ce date prelucram ?

Prelucrarea datelor cu caracter personal, se va efectua in conformitate cu prevederile Regulamentului nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal.
Datele cu caracter personal prelucrate sunt: Nume, Prenume, Numar de telefon, Adresa de e-mail, Adresa, Data nasterii, CNP/CUI (dupa caz), Date pasaport (acolo unde este cazul)
Avem rugamintea sa nu ne furnizati alte date cu caracter personal decat cele cerute pentru a indeplini procesele pentru care ati dat acordul.

 

Cu ce scop prelucram datele cu caracter personal ?

Datele cu caracter personal furnizate cu acordul dumneavoastra vor fi folosite dupa caz in urmatoarele scopuri:

  1. Creare cont pe site, plasare comanda (rezervare) si solicitare oferta
  2. Abonare Newsletter

Prin abonarea la Newsletter, datele cu caracter personal vor fi folosite pentru a va transmite informatii periodice referitoare la produsele noastre, promotii, program de lucru, sau orice alta modificare.
Abonarea la newsletter se face doar daca dumneavoastra bifati obtiunea de newsletter din contul dumneavoastra de client, daca va inregistrati la newsletter direct din rubrica de pe site sau daca bifati casuta de abonare atunci cand realizati o rezervare sau o solicitare de oferta

Dezabonarea se face din link-ul de dezabonare de la sfarsitul fiecarul newsletter primit, sau printr-o solicitare trimisa la adresa de e-mail de la care ati primit newsletterul.

  1. Intocmire documente fiscale, contractuale

Cat sunt stocate datele cu caracter personal ?

Datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastra vor fi pastrate in siguranta pe toata durata necesara scopului pentru care au fost colectate.

Datele cu caracter personal vor fi sterse dupa ce scopul colectarii a expirat, sau la cererea dumneavoastra. Dupa stergerea lor, vor fi pastrate anumite date personale care fac parte din acte, documente fiscale, pentru care legea prevede un termen obligatoriu de pastrare si arhivare. La sfarsitul perioadei obligatorii de pastrare si arhivare, acestea vor fi distruse.

Cine are acces la datele cu character personal ?

Pentru a sustine fuctionarea eficienta a site-ului si a procesului de vanzare, apelam la serviciile colaboratorilor nostri imputerniciti. Catre acesti imputerniciti vom transmite anumite date personale furnizate de dumneavoastra. Colaboram doar cu furnizori care sunt aliniati GDPR si care ofera siguranta si securitate in prelucrarea datelor cu caracter personal.

  • Servere securizate – Datele cu caracter personal sunt stocate pentru a procesa comenzile, pentru a trimite comenzile si pentru facturare. Datele sunt stocate pe serverele DATACOM SRL, care a luat toate masurile de protectie si securitate. Accesul la date se face prin contul de angajat, pe fiecare departament: vanzari, facturare, management;  
  • Facturare – Facturarea si stocarea facturilor se face prin Programul De facturare, care a luat toate masurile necesare de Securitate. Documentele fiscale vor fi stocate conform legislatiei din Romania;
  • Plati online – in cazul in care doriti sa achitati o comanda cu plata online, datele dumneavoastra vor fi transmise catre procesatorul de plati online MobilPay, care respecta regulamentul de protectie a datelor cu caracter personal;

Care sunt drepturile tale ?

Conform noilor norme de protectie a datelor cu caracter personal, aveti urmatoarele drepturi:

  • Dreptul de a fi informat : Fiecare persoana are dreptul de a fi informata cu privire la modul in care datele sale sunt prelucrate si motivul prelucrarii;
  • Dreptul de acces la date : Fiecare persoana are dreptul sa contacteze Agentia pentru a obtine un raport al datelor sale cu caracter personal;
  • Dreptul la rectificare : Fiecare persoana are dreptul la rectificarea, completarea datelor cu caracter personal atunci cand acestea sunt incorecte, sau au survenit modificari ale datelor personale. Rectificarile se pot face din contul dumneavoastra de client, sau printr-o solicitare trimisa la adresa de e-mail rezervari@voyagetour.ro.
  • Dreptul de stergere a datelor : Dreptul de stergere a datelor, sau dreptul de a fi uitat poate fi este aplicat in urmatoarele cazuri:
    • Datele cu caracter personal sunt sterse atunci cand nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopului, sau scopurilor pentru care au fost colectate, sau prelucrate;
    • Datele cu caracter personal sunt sterse in urma retragerii consimtamantului in baza caruia au fost colectate;
    • Datele cu caracter personal vor fi sterse daca au fost prelucrate in mod illegal, sau daca o decizie legala impune stergerea lor;
  • Dreptul la restrictionarea prelucrarii : Restrictionarea prelucrarii datelor cu caracter personal se aplica in urmatoarele cazuri:
    • Sesizati si contestati exactitatea datelor cu caracter personal;
    • Prelucrarea datelor este ilegala, iar dumneavoastra va opuneti stergerii datelor, in schimb solicitati restrictionarea utilizarii lor;
    • Agentia nu mai are nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii lor, iar dumneavoastra le solicitati in vederea exercitarii unor drepturi;
  • Dreptul la portabilitatea datelor : Aveti dreptul de a transfera datele cu caracter personal catre alt operator, sau de a primi datele exact cum le-ati furnizat;
  • Dreptul la opozitie : Aveti dreptul de a va opune, din orice motiv considerati, procesului de prelucrare a datelor personale si a crearii de profiluri;
  • Dreptul de retragere a consimtamantului: Aveti dreptul, in orice moment, sa va retrageti consimtamantul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal;
  • Dreptul de a depune o plangere : Daca considerati ca v-au fost incalcate drepturile de protectie a datelor dumneavoastra cu caracter personal, ne puteti contacta telefonic la numarul afisat pe site, sau pe adresa de e-mail rezervari@voyagetour.ro si in cel mult 30 de zile vom remedia situatia reclamata. Dar, daca in continuare aveti nemultumiri, puteti depune o plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP);

Putem modifica periodic Politica de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal. Va rugam sa verificati ultima actualizare in partea de sus a conditiilor.

Prin acceptarea acestui acord, datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi prelucrate conform acestei Politici de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal.